ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έσπασαν» τα κοντέρ Καλάθης – Παππάς – Φώτσης!

Ημέρα νίκης και ρεκόρ ήταν η χθεσινή για τους τρεις «σωματοφύλακες» του Παναθηναϊκού.

«Έσπασαν» τα κοντέρ Καλάθης - Παππάς - Φώτσης!

Το βράδυ της Πέμπτης, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 84-80 του Ολυμπιακού ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών της Basket League σε 1-1.

Παράλληλα, η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για τρεις ακόμη λόγους, καθώς οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς και Αντώνης Φώτσης έκαναν αξιοσημείωτα ατομικά ρεκόρ.

Τα 10 ριμπάουντ που μάζεψε ο Νικ Καλάθης αποτελούν την καλύτερη επίδοσή του στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και τη δεύτερη καλύτερη συνολικά στην Basket League.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εννέα εύστοχες ελεύθερες βολές είναι ρεκόρ για τον Νίκο Παππά στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού Superfoods. Επίσης οι 16 πόντοι που σημείωσε αποτελούν την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Ο Αντώνης Φώτσης έφτασε τα 349 παιχνίδια στην Basket League, προσπέρασε κατά ένα τον Βασίλη Ξανθόπουλο και «έπιασε» στη 18η θέση των παικτών με τα περισσότερα ματς στη λίγκα τον Νίκο Κούβελα. Είναι ο δεύτερος εν ενεργεία παίκτης με τα περισσότερα ματς πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη που έχει 100 περισσότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.