ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το φοβερό σχόλιο του Στιλ για την μπύρα στον Ίβιτς (pic)

Ο Άγγλος τερματοφύλακας σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο το περιστατικό με τη ρίψη της μπύρας στον Ίβιτς.

Το φοβερό σχόλιο του Στιλ για την μπύρα στον Ίβιτς (pic)

Ο Άγγλος τερματοφύλακας εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να… διορθώσει τη σπασμένη του μύτη, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε την τελευταία διετία και μετά το τέλος της επέμβασης ανέβασε μία χαρακτηριστική φωτογραφία στο instagram.

Παράλληλα, ο Στιλ δεν δίστασε να σχολιάσει το μεγάλο «διπλό» των «πρασίνων», κλείνοντας με ένα άκρως χιουμοριστικό υστερόγραφο για το περιστατικό με το κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς.

«Έπρεπε να δείτε και τον άλλο τύπο! Μετά από δύο χρόνια με σπασμένη μύτη, επιτέλους την έφτιαξα. Μια από τις πιο υπερήφανες εμφανίσεις της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης, να μην μας ξεγράφετε ποτέ. Υ.Γ.: Μην σπαταλάτε την μπύρα σας πετώντας την σε κάποιον», ανέφερε το μήνυμα του Στιλ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...