ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έπλεξε» το εγκώμιο του Ουζουνίδη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εξήρε τη στάση του Μαρίνου Ουζουνίδη απέναντι στις δυσκολίες που προκύπτουν.

«Έπλεξε» το εγκώμιο του Ουζουνίδη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Την άποψή του για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μοιράστηκε μέσω της εκπομπής του στην συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94.6 o Nτέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, εξαίροντας τη συμπεριφορά του απέναντι στα πάσης φύσεως προβλήματα που προκύπτουν στον δρόμο του και ιδιαίτερα για την αντιμετώπισή του στο θέμα της διαιτησίας.

«Δεν εκτιμούν μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Ουζουνίδη, αλλά οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος του. Το πρωτάθλημα αλλοιώνει συμπεριφορές. Βλέπουμε να βγαίνει ο Ουζουνίδης και να μιλάει με σεβασμό. Προκαλεί τρομερά θετική εντύπωση ότι δεν μίλησε για τη διαιτησία και δεν κατηγόρησε τον διαιτητή μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος αυτό. Έχει πολύ σωστή συμπεριφορά. Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός διαθέτει Ουζουνίδη, Κόλα, Λυμπερόπουλο, Καρβουνίδη… Όσοι είμαστε μέσα στο ποδόσφαιρο νιώθουμε οικεία με αυτούς τους ανθρώπους, μας δημιουργεί θετική προδιάθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...