ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ... ΕΝ ΟΨΕΙ!

Το πρόγραμμα της «πράσινης» προετοιμασίας

Στην Ολλανδία θα «χτιστεί» ο Παναθηναϊκός της επόμενης σεζόν. Διαβάστε το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και τις ημερομηνίες των φιλικών που θα δώσουν οι «πράσινοι» στο εξωτερικό αλλά και εντός Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της «πράσινης» προετοιμασίας

Η τελευταία «πράξη» για τη σεζόν 2016/17 «παίχτηκε» στην Τούμπα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήδη κοιτά μπροστά, έχοντας προγραμματίσει, εκτός ορισμένων μικρών λεπτομερειών, το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα επιστρέψουν από τις άδειές τους στις 27 Ιουνίου, με το πρώτο κομμάτι της «ανοικοδόμησης» του.. νέου Παναθηναϊκού να πραγματοποιείται στο Κορωπί έως τις 5 Ιουλίου, καθώς την επομένη, η ομάδα θα μεταβεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπως σας είχε ενημερώσει το Panathinaikos24.gr.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, στις 7, στις 11 και στις 14 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 120.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Πριν όμως από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, το «τριφύλλι» σκοπεύει να δώσει ακόμη ένα φιλικό στη Λεωφόρο στις 20 του μηνός, ως «πρελούδιο» για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...