ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σόου από τον Κάρολ – Έβαλε 21 πόντους σε μία περίοδο! (vid)

Ο Τζέισι Κάρολ έκανε θραύση στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάλαγα, όταν και σημείωσε 21 πόντους!

Σόου από τον Κάρολ - Έβαλε 21 πόντους σε μία περίοδο! (vid)

Ο γκαρντ της «Βασίλισσας» στο δεύτερο δεκάλεπτο του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής σειράς της ACB έσπασε τα… κοντέρ, καθώς φόρτωσε με 21 πόντους (1/δ., 6/7τρ., 1/1β.) το καλάθι της ομάδας της Ανδαλουσίας και συγκέντρωσε 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης «τρελαίνοντας» κόσμο με την επίδοσή του…

Δείτε το βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.