Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελπίδες για παραμονή των δυο ποδοσφαιριστών, μετά τις πρώτες επαφές του «Λύμπε» είναι αρκετές. Αν, φυσικά, συμβεί κάτι τέτοιο και μάλιστα πολύ νωρίς, τότε θα λυθούν κατά πολύ τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς και θα έχει στη διάθεσή του δυο παίκτες που θέλει και δεν θα κινηθεί η ομάδα για αριστερό εξτρέμ και επιθετικό.

Η περίπτωση του Εμποκού είναι δυσκολότερη. Η ρήτρα είναι πολύ υψηλή (5 εκατομμύρια ευρώ), ενώ μην ξεχνάμε ότι η Κιέβο Βερόνα, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, δεν εχει αυτή τη στιγμή αθλητικό διευθυντή, κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις. Μεγάλο «όπλο» του Παναθηναϊκού είναι η επιθυμία του Εμποκού να παραμείνει. Οι «πράσινοι» θα κορυφώσουν τις συζητήσεις για ανανέωση του δανεισμού του Κονγκολέζου και είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν.

Σε ό, τι εχει να κάνει με τον Κλωναρίδης, επίσης υπάρχει επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Εδώ, τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς η Λανς δεν θα έχει αντίρρηση να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά θα πρέπει να επιτευχθεί η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους Γάλλους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου