ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψηλά στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Αυλωνίτης

Ο Ράσμους Τελάντερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και ο Τάσος Αυλωνίδης είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ψηλά στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Αυλωνίτης

Ο νεαρός στόπερ που αγωνίζεται στη Χαρτς, μένει στο τέλος του μήνα ελεύθερος και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του “τριφυλλιού”. Ο 27χρονος, ύψους 1,91, ποδοσφαιριστής αρέσει στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, καθώς τον θεωρεί ως μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. Ιδια είναι και η άποψη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από ένα μήνα έγιναν οι πρώτες επαφές με τον παίκτη. Ο ίδιος ο Αυλωνίτης, που στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο, είναι, φυσικά, θετικός στο να φορέσει την πράσινη φανέλα. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε ότι το αν θα γίνει η μεταγραφή ή όχι, είναι αποκλειστικά στο… χέρι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Είναι πολύ πιθανό, ο Αυλωνίτης να επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για λογαριασμό του “τριφυλλιού” και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τελάντερ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.