ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τέλος από τη Χάποελ ο Τζεντίλε»

Το «τιτίβισμα» του γνωστού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, αναφέρει πως ο Ιταλός πρώην «πράσινος» καλαθοσφαιριστής αποχώρησε από το Ισραήλ.

«Τέλος από τη Χάποελ ο Τζεντίλε»

Πολλά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος βρέθηκε στο «μάτι» του «κυκλώνα», έχοντας απέναντί του του οπαδούς της Χάποελ Ιερουσαλήμ αλλά και τους συμπαίκτες του, λόγω των πολύ κακών εμφανίσεών του αλλά και της συμπεριφοράς του.

Το κλίμα για τον 25χρονο Ιταλό καλαθοσφαιριστή ήταν «βαρύ» και μάλιστα, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ, έχουν γραφτεί οι «τίτλοι» τέλους στη βραχύχρονη θητεία του στο Ισραήλ.

«Δύσκολη σεζόν για τον Ιταλό σταρ Αλεσάντρο Τζεντίλε. Η Αρμάνι τον παραχώρησε ως δανεικό, ο Παναθηναϊκός τον ελευθέρωσε και οι πηγές μου αναφέρουν πως έφυγε και από το Ισραήλ», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πικ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.931 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.