ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιταλοί και Ισπανοί στο «κυνήγι» για Γουακάσο

Πολλές πιθανότητες να μετακομίσει στην Ιταλία ο Μουμπάρακ Γουακάσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ιταλοί και Ισπανοί στο «κυνήγι» για Γουακάσο

Η θητεία του Μουμπάρακ Γουακάσο στη Γρανάδα ολοκληρώθηκε άδοξα καθώς ο ισπανικός σύλλογος υποβιβάστηκε στη Segunda Division, οδηγώντας τον Γκανέζο μέσο προς αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, εφ’ όσον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη εν’ όψει της νέας σεζόν.

Ο πρώτος σύλλογος που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του ήταν η Αταλάντα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γκάνα, στο «κόλπο» μπήκε και η… συμπατριώτισσά της Σαμπντόρια, η οποία μάλιστα παρουσιάζεται ως φαβορί για την απόκτησή του, έχοντας τοποθετήσει τον 26χρονο μέσο στην κορυφή της λίστας.

Παράλληλα, την περίπτωση του Γουακάσο παρακολουθεί στενά και η Θέλτα. Ο σύλλογος από τη Γαλικία παρακολούθησε την πορεία του στη Γρανάδα σχηματίζοντας θετική άποψη και, βάσει των δημοσιευμάτων, βρίσκεται στο «κόλπο» για την απόκτησή του.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.