ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μάχη» Σίνγκλετον – Τζέιμς για τον… τελικό του Champions League! (pics)

Στο πλευρό της «βασίλισσας» έχει ταχθεί ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού», εν αντιθέσει με τον Γιουβεντίνο Μάικ Τζέιμς.

«Μάχη» Σίνγκλετον - Τζέιμς για τον... τελικό του Champions League! (pics)

Ο μεγάλος τελικός του Champions League δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές του «τριφυλλιού» παρακολουθούν με αγωνία τον τελικό του Κάρντιφ, προχωρώντας σε ανάλογα σχόλια μετά τα δύο τέρματα τα οποία σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος.

Λίγο μετά την έναρξη του ματς, ο Σίνγκλετον «τιτίβισε» υπέρ της Ρεάλ, ενώ στο γκολ του Ρονάλντο έγραψε το σκορ, επισυνάπτοντας τον Μάικ Τζέιμς για να τον πικάρει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.806 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η χαρά του Σίνγκλετον και της Ρεάλ δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Μάντζουκιτς ισοφάρισε το γκολ του Ρονάλντο με δική του γκολάρα. Μετά την επίτευξη του 1-1, ο Τζέιμς αρκέστηκε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα στον Σίνγκλετον, αναρτώντας το σκορ της ισοφάρισης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.