ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ελπίδες για Εμποκού – Κλωναρίδη

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ρίξει το βάρος στην παραμονή των Πολ Ζοσέ Εμποκού και Βίκτωρα Κλωναρίδη και τις επόμενες μέρες οι υποθέσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Ελπίδες για Εμποκού - Κλωναρίδη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελπίδες για παραμονή των δυο ποδοσφαιριστών, μετά τις πρώτες επαφές του “Λύμπε” είναι αρκετές. Αν, φυσικά, συμβεί κάτι τέτοιο και μάλιστα πολύ νωρίς, τότε θα λυθούν κατά πολύ τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς και θα έχει στη διάθεσή του δυο παίκτες που θέλει και δεν θα κινηθεί η ομάδα για αριστερό εξτρέμ και επιθετικό.

Η περίπτωση του Εμποκού είναι δυσκολότερη. Η ρήτρα είναι πολύ υψηλή (5 εκατομμύρια ευρώ), ενώ μην ξεχνάμε ότι η Κιέβο Βερόνα, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, δεν εχει αυτή τη στιγμή αθλητικό διευθυντή, κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις. Μεγάλο “όπλο” του Παναθηναϊκού είναι η επιθυμία του Εμποκού να παραμείνει. Οι “πράσινοι” θα κορυφώσουν τις συζητήσεις για ανανέωση του δανεισμού του Κονγκολέζου και είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν.

Σε ό, τι εχει να κάνει με τον Κλωναρίδης, επίσης υπάρχει επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Εδώ, τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς η Λανς δεν θα έχει αντίρρηση να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά θα πρέπει να επιτευχθεί η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους Γάλλους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.