ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φτιάχνει «πράσινη»… παροικία ο Στραματσόνι

Ο Ιταλός σκοπεύει να μετατρέψει την Σπάρτα σε έναν... μικρό Παναθηναϊκό.

Φτιάχνει «πράσινη»... παροικία ο Στραματσόνι

Βρισκόταν έξι μήνες σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής «στέγης», μετά την αποπομπή του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στη συνέχεια βρήκε τον νέο σταθμό στην καριέρα του, υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Σπάρτα Πράγας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε τον τσέχικο σύλλογο στα τέλη Μαΐου και έπιασε απευθείας δουλειά, δίνοντας προτεραιότητα στη συμπλήρωση του «παζλ» που αφορά τους άμεσους συνεργάτες του, έχοντας παράλληλα κατά νου κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Οι πρώτες κινήσεις του Ιταλού κόουτς δείχνουν φανερή… πράσινη προτίμηση, καθώς στην Τσεχία θα μετακομίσουν οι Λεωνίδας Βόκολος, ως τεχνικός σύμβουλος του 41χρονου τεχνικού, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς (προπονητής τερματοφυλάκων), λαμβάνοντας θέση στο τεχνικό team της Σπάρτα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή του από τη Σπάρτα Πράγας, δημοσιεύματα από την Τσεχία έκαναν λόγο για έντονο «φλερτ» με τον Σεμπάστιαν Λέτο, το συμβόλαιο του οποίου στον Παναθηναϊκό δεν ανανεώθηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.