ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μικάελσεν: «Στον Παναθηναϊκό έζησα το όνειρο – Ηλιθιότητα που κατεβήκαμε στη Ριζούπολη»

Ο Γιαν Μικάελσεν σε μια συναισθηματική εξομολόγηση θυμάται τα χρόνια στον Παναθηναϊκό, «κλαίει» για το σουτ του Βλάοβιτς στη Βαρκελώνη και εκρήγνυται για τη Ριζούπολη: «Ήταν ηλιθιότητα ότι κατεβήκαμε να παίξουμε»!

Μικάελσεν: «Στον Παναθηναϊκό έζησα το όνειρο - Ηλιθιότητα που κατεβήκαμε στη Ριζούπολη»

Ο Γιαν Μικάελσεν σε μια συναισθηματική εξομολόγηση στο SDNA θυμάται τα χρόνια στον Παναθηναϊκό, «κλαίει» για το σουτ του Βλάοβιτς στη Βαρκελώνη και εκρήγνυται για τη Ριζούπολη: «Ήταν ηλιθιότητα ότι κατεβήκαμε να παίξουμε»!

Τελικά όντως όλος ο καλός ο κόσμος είναι αυτές τις μέρες στο Roland Garros! O 46χρονος Δανός, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2001 ως το 2004, βρέθηκε (μαζί με τη σύζυγό του) στην κορυφαία χωμάτινη διοργάνωση, βασικά για να δει από κοντά τη συμπατριώτισσά του Κάρολιν Βοζνιάκι.

Ο αγώνας της πρώην Νο.1 τενίστριας στον κόσμο διακόπηκε χθες λόγω βροχής και εμείς… αρπάξαμε τον Μικάελσεν από το γήπεδο και του θυμίσαμε την τριετή παρουσία του στον Παναθηναΐκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη του Μικάελσεν, εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.