ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΛΑΝΣ

«Ο Κλωναρίδης βρήκε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό»

Ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Λανς έκανε αφιέρωμα στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, εκθειάζοντας την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

«Ο Κλωναρίδης βρήκε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό»

Η ολοκλήρωση της σεζόν οδηγεί τα περισσότερα ευρωπαϊκά κλαμπ αλλά και τα εκάστοτε ΜΜΕ στο να κάνουν το απαραίτητο «ταμείο» εν όψει της χρονιάς που έρχεται.

Σε τέτοιο κλίμα κινείται και η ιστοσελίδα «lensois.com», η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Λανς, ανεβάζοντας αφιερώματα σχετικά με τα πεπραγμένα των ποδοσφαιριστών της εντός της σεζόν.

Σήμερα, ήταν η σειρά του Βίκτωρα Κλωναρίδη, με τους Γάλλους να πραγματοποιούν εκτενές αφιέρωμα για τον 24χρονο επιθετικό, αντιπαραβάλλοντας την «αναιμική» παρουσία του με τους «λανσουά» σε σχέση με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στους «πράσινους», στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το αφιέρωμα στον Κλωναρίδη:

«Η άφιξη του Κλωναρίδη στην ομάδα μας (Λανς) συνέβη… ξαφνικά, την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο επιθετικός μέσος ήρθε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη Γαλλία, παρά το γεγονός πως βελτίωσε αρκετά το παιχνίδι του στο διάστημα της πρώτης παρουσίας του στην Ελλάδα.

Πραγματοποίησε 10 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λανς στο πρωτάθλημα, μόλις τρεις ως βασικός, σημειώνοντας ένα κρίσιμο γκολ στο ματς με τη Ρεμς (1-1), ενώ σκόραρε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βάσενχαλ (2-0).

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πήρε εν τέλει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο, σε εξάμηνο δανεισμό στον Παναθηναϊκό δίχως οψιόν αγοράς. Εκεί, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον εαυτό του, έγινε ο ιδανικότερος παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ, παίζοντας στο πλευρό του ως δεύτερος επιθετικός.

Στην Ελλάδα σκόραρε 4 φορές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, βοηθώντας τον σύλλογο να πάρει την πρόκριση για τα προκριματικά του Europa League, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί διακαώς να τον διατηρήσει στο ρόστερ του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.