ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βίντεο με τον Χάκετ να βρίζει τον Παναθηναϊκό – Δεν κάνουν καταγγελία οι “πράσινοι”, όπως έκανε ο ΟΣΦΠ

Η «πράσινη» ΚΑΕ δεν θα καταγγείλει τον καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος τραγούδησε δημοσίως σύνθημα κατά του Παναθηναϊκού.

Βίντεο με τον Χάκετ να βρίζει τον Παναθηναϊκό - Δεν κάνουν καταγγελία οι

Σάλο προκάλεσε το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το gazzetta.gr και απεικονίζει τον Ντάνιελ Χάκετ να τραγουδά σύνθημα κατά του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια συζήτησής του με οπαδούς των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε επί τούτου, αποφασίζοντας να μην καταγγείλει τον καλαθοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», σε αντίθεση με τις ενέργειες που ακολούθησε ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του Τζέιμς Γκιστ (ποστάρισμα με το γνωστό σύνθημα για τον Παππά). Αν θέλουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που αποδεδειγμένα είναι υπέρ της ηθικής, μπορούν οι ίδιοι να κάνουν καταγγελία για τον παίκτη τους…

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και νέο βίντεο που δείχνει το ίδιο βράδυ τον Χάκετ να είναι μεθυσμένος και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.