ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Video: Δεν υπάρχει φάουλ του Τζέιμς στον Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβαλε 2/2 βολές 31'' πριν από το τέλος και έβαλε τον Ολυμπιακό σε... θέση οδηγού στον τρίτο τελικό, ωστόσο από το ριπλέι φαίνεται πως ο Μάικ Τζέιμς δεν έχει κάνει φάουλ στον Σέρβο σέντερ.

Video: Δεν υπάρχει φάουλ του Τζέιμς στον Μιλουτίνοφ

Με το σκορ στο 61-62, 31” πριν από το φινάλε, ο Αμερικανός γκαρντ χρεώθηκε με φάουλ που έστειλε τον «Μίλου» στις βολές. Από εκεί, μάλιστα, ο σέντερ του Ολυμπιακού διαμόρφωσε το 63-62 και έβαλε για πρώτη φορά στο τέταρτο δεκάλεπτο τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο, από τα διαφωτιστικά ριπλέι φαίνεται ότι ο Τζέιμς κάνει κίνηση και βρίσκει περισσότερο την μπάλα. Το φάουλ το δίνει ο διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης, σε μια καθοριστική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...