ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

“Τριάρα” στην Μπάγερν και τελικό ο Παναθηναϊκός!

Με πανηγυρικό τρόπο πέρασε στον τελικό του Puskas Cup ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με 3-0!

Μετά την ακαδημία Πούσκας, οι έφηβοι του Παναθηναϊκού, “υπέταξαν” και την Μπάγερν Μονάχου με 3-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του Puskas Cup.

Τα πιτσιρίκια του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου, έπειτα από τη νίκη τους το Σάββατο, επί της Ακαδημίας Πούσκας με 1-0, νίκησαν και την Μπάγερν, με δύο γκολ του Δημήτρη Εμμναουηλίδη και ένα του Αντριάνο Σκεντεράι. Αντίπαλος του Παναθηναικού στον αυριανό τελικό θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι Χριστογεώργος, Παλασκώνης (Σπίνος), Νταμπίζας, Μανιδάκης, Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι (Ματζώρος), Σούλτσε (Χριστοδούλου), Μιχαήλ (Τουρούκης), Ζωγραφάκης, Κολλόκας (Θεοδωράκης), Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE