ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Οργή για τη διαιτησία, αλλά και πίστη για τον τίτλο στον Παναθηναϊκό

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να επικρατεί οργή για τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, αλλά παράλληλα υπάρχει και πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οργή για τη διαιτησία, αλλά και πίστη για τον τίτλο στον Παναθηναϊκό

Οι “πράσινοι”, εξαιτίας πολλών παραμέτρων, για μια ακόμη φορά έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό. Παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ηττήθηκαν στο φινάλε για δυο λόγους: Ο πρώτος έχει να κάνει με τα πολλά και αδικαιολόγητα λάθη του τελευταίου πενταλέπου. Οι παίκτες του “τριφυλλιού” έκαναν ξανά ό, τι μπορούσαν για να μη φτάσουν στη νίκη και τα… κατάφεραν.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τις λάθος αποφάσεις τις διαιτησίας στα τελευταία λεπτά. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει να διαμαρτύρεται για ένα φάουλ του Παπανικολάου, πολύ νωρίτερα, αλλά ο Παναθηναϊκός δικαιούται να φωνάζει για μια σειρά από φάσεις και αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίες έπαιξαν τον ρόλο τους στην έκβαση του αγώνα, αν συνυπολογίσουμε και τη χρονική στιγμή που πάρθηκαν.

Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε, μερικές φάσεις για τις οποίες, δικαίως, φωνάζει ο Παναθηναϊκός:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Δεν σφυρίχτηκε φάουλ του Παπανικολάου (το οποίο θα ήταν τον πέμπτο) στον Τζέιμς στο 56-60. -Δεν δόθηκαν καθαρά βήματα στον Σπανούλη σε μια κρίσιμη φάση. Στην εξέλιξη της, ο γκαρντ του Ολυμπιακού, έδωσε ασίστ στον Μιλουτίνοφ για το 58-60. -Δόθηκε φάουλ σε βάρος του Τζέιμς για κλέψιμο στον Μιλουτίνοφ και δόθηκαν βολές για το 63-62 στα 31’’ πριν το τέλος. -Δεν δόθηκε φάουλ στον Πρίντεζη που πέταξε στο παρκέ τον Σίνγκλετον στη διεκδίκηση του ριμπάουντ μετά το άστοχο σουτ του Τζέιμς στο τέλος του παιχνιδιού.

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, θα πρέπει όλα αυτά να τα καταγράφουμε. Να αναφερόμαστε, δηλαδή, και στα λάθη του “τριφυλλιού”, αλλά και σε αυτά της διαιτησίας, σε κρίσιμες στιγμές.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους του, εξοργισμένους με όλα όσα έγιναν χθες, αλλά και με πίστη για δυο νίκες και κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” βλέπουν ότι μπορούν να πάρουν τον τίτλο, παρά τα πολλά λάθη που αναφέραμε και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν γι αυτό τον σκοπό. Επόμενος στόχος είναι η νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης, στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.