ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΕΣΟ

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του ο Μπεργκ

Ο 31χρονος φορ, ξεκαθάρισε πως αγαπά τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του στον σύλλογο. Τι είπε για την τιμωρία του αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του ο Μπεργκ

Νέες αινιγματικές δηλώσεις από τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «svd», εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την ενόχληση και τη δυσαρέσκειά του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανοιχτή «πόρτα» στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στο «svd»:

Για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία ήταν σκληρά. Είναι πολλές οι σκέψεις τώρα. Ήταν πολύ σκληρά την πρώτη μέρα. Κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν ήταν σωστό να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ότι έγινε. Αυτός ξεκίνησε (Κρέσπο) όμως εγώ έφαγα τέσσερις αγωνιστικές. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Δεν ήταν δίκαιο και ήταν σκληρό που τιμωρήθηκα με τέσσερις αγωνιστικές».

Για τα συναισθήματά του: «Νιώθω πολύ και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία… σκληρή πόλη, που έχει μία… σκληρή ζωή, αλλά όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι αδιανόητα»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολο να κάτσεις και να τα εξηγήσεις. Πρέπει να τα ζήσεις. Λίγα πράγματα πήγαν καλά. Είναι μία καταδίκη και η απόφαση αυτά ήταν πραγματικά παράλογη. Νιώθεις οτι κάνουν ότι θέλουν. Πολλά πράγματα έχουν γίνει χειρότερα από ότι ήταν στο πρωτάθλημα και αρκετοί άνθρωποι έχουν βαρεθεί αυτή την κατάσταση».

Για το μέλλον του: «Βλέπουν πως μετράω τα πράγματα και καταλαβαίνουν οτι ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε τίτλους. Κάτι όμως που δεν έχουμε καταφέρει. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα, με τα περισσότερα χρήματα και την μεγαλύτερη δύναμη στην χώρα. Ξέρω οτι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά εδώ είμαστε για την Εθνική ομάδα».

Για το ενδιαφέρον της Μάλαγα: «Αυτό είναι υποθετικό, αλλά οποιοσδήποτε παίκτης βλέπει με ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι 31 και δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...