ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Puskas Cup: «Λύγισαν» οι «πράσινοι» – Ήττα με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-0 από την«βασίλισσα» στον 10ο τελικό του «Puskas Cup».

Puskas Cup: «Λύγισαν» οι «πράσινοι» - Ήττα με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, η οποία έφτασε για τρίτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του «Puskas Cup», πέφτοντας όμως πάνω στo μεγάλο φαβορί, τη Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε με 4-0 των «πρασίνων» και κατέκτησε το τουρνούα για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Το «τριφύλλι» πάλεψε με όλες τις τις δυνάμεις, στάθηκε άτυχο στη φάση του πρώτου γκολ της Ρεάλ και έχασε «χρυσή» ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 στην επανάληψη.

Στα της αναμέτρησης, οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό, με τον Βάλο να εκτελεί την εσχάτη των ποινών (παράβαση που κέρδισε από τον Βενέτη), τον Χριστογεώργο να αποκρούει προς στιγμήν, με την μπάλα να στρώνεται εκ νέου στον Ισπανό ποδοσφαιριστή, που αυτή τη φορά δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (1-0).

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, η Ρεάλ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της με τον Νιέτο, πηγαίνοντας με αβαντάζ δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά και να αντιδράσει, φτάνοντας μία ανάσα από τη μείωση του σκορ όταν στο 61′, ο Μιχαήλ σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, με τους αμυντικούς της Ρεάλ να διώχνουν στη γραμμή.

Μετά από τη φάση αυτή, η Ρεάλ ανέβασε εκ νέου στροφές, με τους Μαρίν και Μπελμόντε να διαμορφώνουν το τελικό σκορ (4-0).

Το επιμύθιο αυτής της προσπάθειας μόνο θετικής απόχρωσης μπορεί να είναι για τα παιδιά αυτά, που έδειξαν για ακόμη μία φορά τις δυνατότητές τους, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο, φτάνοντας μάλιστα για τρίτη φορά στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης, έστω κι αν στο τέλος δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη θέση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Συλαιδόπουλος): Χριστογέωργος, Παλασκώνης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Βενέτης (51′ Ζωγραφάκης), Θεοδωράκης (51′ Αλεξανδρόπουλος), Σκεντεράι (72′ Πογιάννης), Εμμανουηλίδης, Καλομοίρης, Χριστοδούλου (72′ Μαντζώρος), Σούλτσε (47′ Μιχαήλ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...