ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτές οι ομάδες έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια φέτος στην Ευρώπη!

Μεγάλες εκπλήξεις στο Top-40, όπου φυσικά δεν βρίσκεται καμία ελληνική ομάδα.

Αυτές οι ομάδες έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια φέτος στην Ευρώπη!

Αν μιλάμε για το πιο πιστό κοινό στην Ευρώπη, τότε η Μπορούσια Ντόρτουντ κερδίζει τον τίτλο άνευ συναγωνισμού. Οι Βεστφαλοί για μία ακόμα σεζόν έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια στην Ευρώπη, αφού για να βρει κανείς καρεκλάκι στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» πρέπει να έχει… μέσον.

Δείτε εδώ τις ομάδες που έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια φέτος στην Ευρώπη, μαζί με το αντίστοιχο ποσοστό πληρότητας των γηπέδων τους.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.