ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα λένε για μεταγραφές Αλαφούζος – Ουζουνίδης – Λυμπερόπουλος

Συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο, το Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα γίνει τις επόμενες μέρες, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Τα λένε για μεταγραφές Αλαφούζος - Ουζουνίδης - Λυμπερόπουλος

Η προεργασία, φυσικά, και οι επαφές για τις κινήσεις που θα γίνουν έχει αρχίσει, έπειτα από συνεχείς επαφές του προπονητή του Παναθηναϊκού με τον τεχνικό διευθυντή. Σε αυτήν, οι δυο άνδρες έχουν βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, πρώτα για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και στη συνέχεια για τις μεταγραφές. Τα πάντα, άλλωστε, είναι γνωστά. Προτεραιότητα είναι να… ελαφρύνει το ρόστερ και στη συνέχεια να γίνουν οι προσθήκες.

Οι δυο άνδρες αναμένουν τον Γιάννη Αλαφούζο, για να προχωρήσουν στις κινήσεις που έχουν στο μυαλό τους και φυσικά για να πάρουν το “ok” για κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Τις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα, θα γίνει η συνάντηση των τριών ανδρών και στο τραπέζι θα τεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και θα πει στους Ουζουνίδη – Λυμπερόπουλο, τι προτίθεται να κάνει από την πλευρά του για τη νέα χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.