ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει προκειμένου να επιστρέψει στο "τριφύλλι".

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Αγριογιάννης, είχε αποχωρήσει από το τριφύλλι το καλοκαίρι του 2015, καθώς όπως είχε προκύψει τότε, δεν ταίριαζε στο προφίλ των Αναστασίου-Νταμπίζα. Στη συνέχεια δούλεψε στην Ομόνοια, όπου τον έφερε ο Νίκος Νταμπίζας, αφού είχε αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, είναι αυτός που ανέδειξε τους Καρνέζη και Καπίνο και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό-στη θέση του Γκαλίνοβιτς-είναι σημαντική καθώς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα και σίγουρα με την καλή του δουλειά, μπορεί να βοηθήσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.