ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για Εμποκού

Οι «πράσινοι» καταβάλλουν προσπάθειες για την παραμονή του Πολ Ζοσέ Εμποκού. Θετικά «μηνύματα» από την Κιέβο όσον αφορά την ανανέωση δανεισμού του Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή.

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για Εμποκού

Οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη τις προσπάθειες για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού τους, με τις περιπτώσεις των Πολ Ζοσέ Εμποκού και Βίκτωρα Κλωναρίδη να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Το «τριφύλλι» καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσει τους δυο ποδοσφαιριστές (οι οποίοι αγωνίζονται στον σύλλογο ως δανεικοί) στις τάξεις του, ωστόσο οι δύο υποθέσεις παρουσιάζουν τις δυσκολίες τους.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Κιέβο, η οποία δεν λέει όχι στην ανανέωση του δανεισμού του 24χρονου Κονγκολέζου φορ, λύση που προκρίνουν και οι «πράσινοι» καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να καλύψουν τη ρήτρα για την απόκτησή του (3 εκατ. ευρώ).

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η θετική ανταπόκριση της ιταλικής ομάδας για νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή θέτει σε μία καλή πορεία τις συζητήσεις των δύο πλευρών, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να παρουσιαστεί ως δεδομένα την παρούσα φάση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι θα παίξει ρόλο στην όλη υπόθεση και η διάθεση του Εμποκού, ο οποίος θέλει να παραμείνει στον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...