ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για Εμποκού

Οι «πράσινοι» καταβάλλουν προσπάθειες για την παραμονή του Πολ Ζοσέ Εμποκού. Θετικά «μηνύματα» από την Κιέβο όσον αφορά την ανανέωση δανεισμού του Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή.

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για Εμποκού | panathinaikos24.gr

Οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη τις προσπάθειες για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού τους, με τις περιπτώσεις των Πολ Ζοσέ Εμποκού και Βίκτωρα Κλωναρίδη να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Ζιώγας είχε δεχτεί 46 γκολ από τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο δύο από πέναλτι…
Ο Ζιώγας είχε δεχτεί 46 γκολ από τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο δύο από πέναλτι… 1.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσει τους δυο ποδοσφαιριστές (οι οποίοι αγωνίζονται στον σύλλογο ως δανεικοί) στις τάξεις του, ωστόσο οι δύο υποθέσεις παρουσιάζουν τις δυσκολίες τους.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Κιέβο, η οποία δεν λέει όχι στην ανανέωση του δανεισμού του 24χρονου Κονγκολέζου φορ, λύση που προκρίνουν και οι «πράσινοι» καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να καλύψουν τη ρήτρα για την απόκτησή του (3 εκατ. ευρώ).

Η θετική ανταπόκριση της ιταλικής ομάδας για νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή θέτει σε μία καλή πορεία τις συζητήσεις των δύο πλευρών, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να παρουσιαστεί ως δεδομένα την παρούσα φάση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι θα παίξει ρόλο στην όλη υπόθεση και η διάθεση του Εμποκού, ο οποίος θέλει να παραμείνει στον σύλλογο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close