ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Διαφορά στο οικονομικό για Κλωναρίδη

Στις πρώτες επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και Λανς για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη διαπιστώθηκε απόκλιση όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Διαφορά στο οικονομικό για Κλωναρίδη | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» τις τελευταίες ημέρες τις υποθέσεις των Πολ Ζοσέ Εμποκού και Βίκτωρα Κλωναρίδη, δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους οι «πράσινοι» επιθυμούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους και τη νέα σεζόν.

Ο Ζιώγας είχε δεχτεί 46 γκολ από τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο δύο από πέναλτι…
Ο Ζιώγας είχε δεχτεί 46 γκολ από τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο δύο από πέναλτι… 1.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις δυο -δύσκολες- υποθέσεις διαχειρίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχοντας μέχρι στιγμής λάβει τις πρώτες ενδείξεις αναφορικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων από Κιέβο και Λανς.

Ο «Λύμπε» έλαβε τη θετική πρόθεση της Κιέβο για ανανέωση του δανεισμού του Εμποκού, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Λανς για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Στις πρώτες επαφές μεταξύ των «πρασίνων» και του γαλλικού συλλόγου διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος, με τη Λανς να ζητά παραπάνω χρήματα από αυτά που προτίθεται να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με τη Λανς συνεχίζονται, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε αναζήτηση της «χρυσής τομής», ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξουν οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο ακόμη μίας δοκιμής στο εξωτερικό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close