ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κι άλλος πρώην «πράσινος» στο πλευρό του Στραματσόνι

Μετά τον Λεωνίδα Βόκολο, ένα ακόμη πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου του «τριφυλλιού» αναμένεται να ακολουθήσει τον Αντρέα Στραματσόνι στη Σπάρτα Πράγας.

Κι άλλος πρώην «πράσινος» στο πλευρό του Στραματσόνι

Πριν καλά καλά συμπληρώσει δέκα ημέρες ως προπονητής της Σπάρτα Πράγας, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του συλλόγου, θέτοντας προτεραιότητα στη στελέχωση του τεχνικού team.

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος θα αναλάβει πόστο ειδικού συμβούλου, ενώ τα δημοσιεύματα στέλνουν προς… Τσεχία μεριά και τον Μάριο Γκαλίνοβιτς που προ ολίγων ημερών αποχαιρέτησε το «τριφύλλι».

Πλην των δύο προαναφερθέντων ονομάτων, ο «Στράμα» φέρεται πως είναι έτοιμος να καλωσορίσει στην Πράγα κι άλλον πρώην συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος συνυπήρξε με τον Στραματσόνι στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην Ελλάδα ως προπονητής τερματοφυλάκων.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λάππας αποχώρησε από το «τριφύλλι» τον Μάιο του 2016 και στη συνέχεια εργάστηκε στο Αμπού Ντάμπι, προτού καταλήξει (όπως όλα δείχνουν) στην Τσεχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...