ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ

Πάνω από 16.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα δώσουν δυναμικό "παρών" στον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό - Μόνο φωνή, παλμός και όμορφη - παθιασμένη ατμόσφαιρα, το ζητούμενο.

Πάνω από 16.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ

Μπορεί το κλίμα να είναι εκρηκτικό, μετά τα όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ, εντός και εκτός παρκέ, αλλά το ζητούμενο για όλες τις πλευρές είναι ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Είναι απλά ένα παιχνίδι, ένα ντέρμπι “αιωνίων” και τίποτε περισσότερο. Ο κόσμος του “τριφυλλιού”, που τις τελευταίες ημέρες είναι σε εγρήγορση και ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό “παρών” στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να είναι προσεκτικός.

Υποχρέωση των φιλάθλων είναι να δημιουργήσουν μια όμορφη Παναθηναϊκό ατμόσφαιρα, να κάνουν ξανά “καυτή” έδρα το κλειστό, αλλά τίποτε περισσότερο. Μόνο με φωνή, παλμό και ένταση σε φίλαθλα πλαίσια, όπως, άλλωστε, ξέρουν να κάνουν οι φίλοι του “τριφυλλιού”.

Αυριο, στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν πάνω από 16.000 φίλοι της ομάδας. Και θα προσπαθήσουν με τη φωνή τους να “σπρώξουν” τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ολυμπιακού και την ισοφάριση της σειράς. Σε κόσμια πλαίσια και με Παναθηναϊκή κουλτούρα και πολιτισμό. Ολα τα υπόλοιπα δεν ανήκουν ούτε στον αθλητισμό, ούτε φυσικά στην κερκίδα των οπαδών του “τριφυλλιού”.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, λοιπόν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.