ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Tα είπαν για τον σχεδιασμό Λυμπερόπουλος – Ουζουνίδης

Οι δυο άνδρες τα είπαν για τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης χρονιάς και εντός των ημερών θα συναντηθούν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Tα είπαν για τον σχεδιασμό Λυμπερόπουλος - Ουζουνίδης

Μια πρώτη συνάντηση, ώστε να τεθούν στο τραπέζι όλα τα ανοικτά ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν είχαν σήμερα οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος. Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και για αρκετή ώρα συζήτησαν για πως θα χαράξουν το σχέδιο τους για τη δημιουργία του νέου Παναθηναϊκού.

Η συζήτηση αφιερώθηκε κυρίως στις υποθέσεις παραμονής των Εμποκού – Κλωναρίδη. Οπως ξεκαθαρίστηκε θα γίνουν σοβαρές προσπάθειες για να μείνουν οι δυο ποδοσφαιριστές. Ηδη, έχουν αρχίσει οι επαφές με την Κιέβο, αλλά και με τη Λανς, αλλά οι υποθέσεις δύσκολα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Ειδικά για τον πρώτο, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια για επέκταση του δανεισμού, καθώς η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ είναι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, απαγορευτική.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν τα θέματα των αποδεσμεύσεων, αλλά και αυτό του Ροντρίγκο Μολέδο. Στόχος των ανθρώπων του “τριφυλλιού” είναι η παραμονή του Βραζιλιάνου και η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον παίκτη. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του Μολέδο στην Ελλάδα, για την έναρξη της προετοιμασίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μεταγραφές ειπώθηκαν κάποια πράγματα, αλλά όχι λεπτομέρειες. Κι αυτό γιατί, επίκειται ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Εκεί θα ξεκαθαρίσει το πλάνο της διοίκησης και θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα, σχετικά με το πως θα κινηθούν οι Λυμπερόπουλος – Ουζουνίδης για τις προσθήκες ποδοσφαιριστών και κυρίως τι χρήματα θα διαθέσει η διοίκηση για να βρουν οι δυο άνθρωποι που έχουν αναλάβει το “χτίστιμο” της ομάδας, τους παίκτες που θα θεωρήσουν ικανούς για να ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.