Μια πρώτη συνάντηση, ώστε να τεθούν στο τραπέζι όλα τα ανοικτά ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν είχαν σήμερα οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος. Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και για αρκετή ώρα συζήτησαν για πως θα χαράξουν το σχέδιο τους για τη δημιουργία του νέου Παναθηναϊκού.

Η συζήτηση αφιερώθηκε κυρίως στις υποθέσεις παραμονής των Εμποκού – Κλωναρίδη. Οπως ξεκαθαρίστηκε θα γίνουν σοβαρές προσπάθειες για να μείνουν οι δυο ποδοσφαιριστές. Ηδη, έχουν αρχίσει οι επαφές με την Κιέβο, αλλά και με τη Λανς, αλλά οι υποθέσεις δύσκολα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Ειδικά για τον πρώτο, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια για επέκταση του δανεισμού, καθώς η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ είναι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, απαγορευτική.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν τα θέματα των αποδεσμεύσεων, αλλά και αυτό του Ροντρίγκο Μολέδο. Στόχος των ανθρώπων του “τριφυλλιού” είναι η παραμονή του Βραζιλιάνου και η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον παίκτη. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του Μολέδο στην Ελλάδα, για την έναρξη της προετοιμασίας.

Για μεταγραφές ειπώθηκαν κάποια πράγματα, αλλά όχι λεπτομέρειες. Κι αυτό γιατί, επίκειται ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Εκεί θα ξεκαθαρίσει το πλάνο της διοίκησης και θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα, σχετικά με το πως θα κινηθούν οι Λυμπερόπουλος – Ουζουνίδης για τις προσθήκες ποδοσφαιριστών και κυρίως τι χρήματα θα διαθέσει η διοίκηση για να βρουν οι δυο άνθρωποι που έχουν αναλάβει το “χτίστιμο” της ομάδας, τους παίκτες που θα θεωρήσουν ικανούς για να ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου