ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ

Παραμένει ψηλά ο Μασούντ, αλλά…

Η περίπτωση του Σοτζέι Μασούντ εξακολουθεί να «φιγουράρει» στο «πάνω ράφι» της «πράσινης» λίστας, ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει πρώτα να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Παραμένει ψηλά ο Μασούντ, αλλά...

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί στο μεταγραφικό παζάρι όσο πιο κινητικός και αποτελεσματικός γίνεται, προκειμένου να ενισχυθεί σε καίριες θέσεις εν όψει της νέας χρονιάς, έχοντας ωστόσο μπροστά του αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες.

Πέραν του περιορισμένου μπάτζετ, το οποίο δεν θα επιτρέψει ανοίγματα παρόμοια με την περσινή σεζόν, οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους και τον «βραχνά» των ποδοσφαιριστών που πιάνουν θέση ξένου.

Πρόκειται για την πεντάδα των Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Ατζαγκούν και Γουακάσο, η οποία δημιουργεί «πονοκέφαλο» στο «τριφύλλι» καθώς τρία μέλη της δεν υπολογίζονται (Μπουμάλ, Ατζαγκούν Γουακάσο) και γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να αποδεσμευτούν και να απελευθερώσουν χώρο για τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εξέλιξη της υπόθεσης αυτής είναι συνδεδεμένη με την περίπτωση του Σοτζέι Μασούντ, που αρέσει στον Ουζουνίδη και μένει, όπως όλα δείχνουν ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Ωστόσο, τα «χέρια» των «πρασίνων» είναι «δεμένα», καθώς εάν πρώτιστα δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή από την άνωθεν λίστα, τότε το ενδιαφέρον του συλλόγου θα παραμείνει σε… φιλολογικό επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.