ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύναμή σου οι οπαδοί σου!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στο πλευρό της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την ανατροπή της σειράς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δύναμή σου οι οπαδοί σου!

Μόνο η κορυφή αρμόζει σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός και με αυτόν τον στόχο θα μπουν απόψε στο παρκέ οι «στρατιώτες» του Τσάβι Πασκουάλ, έχοντας ως στόχο την πραγματοποίηση του πρώτου βήματος για την ολική ανατροπή της σειράς με τον Ολυμπιακό και την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στη «μάχη» αυτή, οι «πράσινοι» δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν τη συμπαράσταση 16.000 -και πλέον- οπαδών τους, οι οποίοι θα μετατρέψουν το ΟΑΚΑ σε… καμίνι, πάντα εντός λογικής και κόσμιας συμπεριφοράς, προκειμένου να δώσουν ακόμη περισσότερη ώθηση στην ομάδα, ούτως ώστε να φτάσει στον στόχο της.

Με φωνή, συνθήματα, με παρουσία δυναμική αλλά κόσμια, όπως αρμόζει στον σύλλογο, οι οπαδοί που θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να αποτελέσουν τον παράγοντα «Χ» στον δρόμο για την πολυπόθητη ανατροπή των δεδομένων.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.