ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Το μεγάλο ψέμα: Πώς η Ευρυδίκη έκανε την ανατροπή και γιατί δεν την ψήφισε ο Ντάνος

Το παιχνίδι τώρα αρχίζει...

Το μεγάλο ψέμα: Πώς η Ευρυδίκη έκανε την ανατροπή και γιατί δεν την ψήφισε ο Ντάνος

Όσο το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του και το ενδιαφέρον κορυφώνεται τόσο θα μεγαλώνει και η προσπάθεια του ΣΚΑΪ να διαφυλάξει το προϊόν του. Όπως θα παρατηρήσατε και εσείς τα spoilers πλέον έχουν μειωθεί και ακόμα και αυτά που βγαίνουν τις περισσότερες φορές είναι λάθος. Χθες για παράδειγμα από το μεσημέρι και μετά υπήρχε η φήμη ότι νικητές ήταν οι διάσημοι και ότι αποχώρησε η Σάρα.

Δείτε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ