ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Καλάθης

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νικ Καλάθης. Ποιες οι πιθανότητες να αγωνιστεί.

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης, εισήχθη στο νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ”, νωρίς το πρωί, καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό, με τη συμμετοχή στον αποψινό 4ο τελικό να είναι αμφίβολη. Ο αρχηγός των πράσινων, θέλει να αγωνιστεί όσο τίποτα άλλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο ο οργανισμός του είναι καταβεβλημένος, πράγμα λογικό, αφού “ψηνόταν” στον πυρετό όλη μέρα.

Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τον περιμένει μέχρι και το τζάμπολ… Ο Ισπανός έχει έναν ακόμα πονοκέφαλο, καθώς θα πρέπει να περιμένει και τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αγωνία κορυφώνεται στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού, με τον Πασκουάλ και το επιτελείο του να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τους δύο άσους της ομάδας, καταστρώνοντας παράλληλα τα πλάνα τους, για την περίπτωση που δεν τα καταφέρουν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...