ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπουρούσης: «Ελπίζω να το σηκώσω στο ΣΕΦ»

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του «τριφυλλιού», το «διπλό» στο ΣΕΦ το οποίο θα φέρει το πρωτάθλημα ξανά στο ΟΑΚΑ.

Μπουρούσης: «Ελπίζω να το σηκώσω στο ΣΕΦ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό:

Για το πρόβλημα στη μέση: «Είχα ένα πρόβλημα στην μέση και δεν έκανα ούτε προπόνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόνο το ζέσταμα για τον αγώνα. σημασία έχει η νίκη και τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι».

Για το τι οδήγησε στη νίκη:«Δεν έχω δει το βίντεο και δεν μπορώ να πω τι κάναμε καλύτερα απίο τον Ολυμπιακό. Σημασία έχει πλέον να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον καθοριστικό πέμπτο τελικό: «Έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια στο παρελθόν ελπίζω αυτή τη φορά να είμαι πιο τυχερός και να βγω νικητής».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...