ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00 - NovaSports 2 - Panathinaikos24.gr)

Το πρώτο βήμα αντεπίθεσης!

Με πείσμα, αποφασιστικότητα και πάνω από 16.000 οπαδούς στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Game 4 των τελικών με στόχο την ισοφάριση της σειράς, αποτέλεσμα το οποίο θα του επιτρέψει το «all in» τίτλου στο ΣΕΦ.

Το πρώτο βήμα αντεπίθεσης!

Το «προοίμιο» του αποψινού, τέταρτου τελικού της Basket League (21:00) θα αποτυπωνόταν εντελώς διαφορετικά, εάν δεν συνέβαιναν τα… μύρια όσα, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχασε το «διπλό» μέσα από τα χέρια του λόγω διαιτησίας αλλά και προσωπικών λαθών.

Εν τέλει, η ιστορία όμως γράφτηκε διαφορετικά και οι «πράσινοι» βρίσκονται πίσω με 2-1 στο σκορ, μία κατάσταση η οποία όμως είναι αναστρέψιμη, γεγονός που μπορεί να φανεί αρχής γενομένης από σήμερα.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ (έχοντας στο πλευρό του πάνω από 16.000 κόσμου) έχοντας ως έναν και μοναδικό στόχο τη νίκη-ισοφάριση της σειράς, ώστε την Κυριακή να παίξει τα «ρέστα» της για το «διπλό» τίτλου στο Φάληρο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...