ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Καταγγελία του Παναθηναϊκού για ρατσιστική επίθεση του Σπανούλη στον Γκιστ (vid)

Οι «πράσινοι» επικαλούνται το βίντεο στο οποίο ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού φέρεται να επιτίθεται φραστικά στον Γκιστ με ρατσιστικό χαρακτηρισμό. Τι απαντά ο Ολυμπιακός.

Καταγγελία του Παναθηναϊκού για ρατσιστική επίθεση του Σπανούλη στον Γκιστ (vid)

Το «τριφύλλι» καταγγέλλει την ατάκα του Βασίλη Σπανούλη στον Τζέιμς Γκιστ επικαλούμενο βίντεο που κυκλοφορεί και απεικονίζει το εν λόγω στιγμιότυπο, στο οποίο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού φέρεται επιτίθεται με ρατσιστική φράση στον Αμερικανό.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό επεξεργάζονται το εάν και με ποιους τρόπους θα δοθεί συνέχεια στο όλο θέμα που προέκυψε.

Η πλευρά του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για το θέμα, υποστηρίζοντας πως ο Σπανούλης είπε στον Γκιστ: «You and me», («εσύ και εγώ») και όχι «you are ape».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...