ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίχνει τους τόνους για Σπανούλη ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ρίχνει τους τόνους για Σπανούλη ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον Αμερικανό να ρίχνει τους τόνους. Ο τέταρτος τελικός τελείωσε με το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον γκαρντ των ερυθρόλευκων και τον φόργουορντ των πράσινων, με τον πρώτο να φέρεται να επιτέθηκε φραστικά και την ΚΑΕ να κάνει καταγγελία. Από την πλευρά του Ολυμπιακού τονίζεται ότι ο Σπανούλης δεν είπε στον Γκιστ “you are ape”, αλλά “you and me”.

O Αμερικανός θέλησε να μη δώσει συνέχεια, όταν ρωτήθηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Αρκέστηκε σε ένα απλό “nothing”, που σημαίνει “τίποτα” και αποχώρησε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.