ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπουρούσης: «Θέλει υπομονή και καθαρό μυαλό…»

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι «πράσινοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν στον κρίσιμο πέμπτο τελικό της Κυριακής (11/6, 21:00) προκειμένου να πάρουν το «διπλό».

Μπουρούσης: «Θέλει υπομονή και καθαρό μυαλό...»

Παρά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση μετά τον τρίτο τελικό στο Φάληρο, ο Γιάννης Μπουρούσης όχι μόνο κατάφερε να αγωνιστεί στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ (πάτησε παρκέ για 14 λεπτά), αλλά ήταν από τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό, πετυχαίνοντας 12 πόντους, μαζεύοντας επίσης 3 ριμπάουντ.

Πάντως, ο Έλληνας σέντερ τόνισε, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πως οι εμφανίσεις δε μετρούν σε τέτοιο επίπεδο, καθώς σημασία έχει μόνο η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση:

Για την εμφάνιση του ιδίου αλλά και της ομάδας: «Δεν μετρούν οι εμφανίσεις. Στο προηγούμενο ματς κάναμε επίσης καλή εμφάνιση, αλλά στα τελευταία τρία λεπτά δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι και χάσαμε. Πλέον μετράει μόνο η νίκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για ένα ματς σε μια δύσκολη έδρα. Επειδή το έχω ζήσει και εγώ, θα είναι πολύ δύσκολα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα στον πέμπτο τελικό: «Όπως πήγαμε στα άλλα ματς, θα πρέπει να παίξουμε ξανά καλά και στο τέλος να έχουμε υπομονή και καθαρό μυαλό».

Για το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε: «Δεν είχα κάνει προπόνηση όλες αυτές τις μέρες. Έκανα το ζέσταμα, προσπάθησα να μπω μέσα και να δώσω ό,τι είχα. Γι’ αυτό και μετά έβγαινα έξω και ζητούσα αλλαγή. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Για το φινάλε: «Ένα ματς είναι ρε παιδιά, τι να κάνουμε… Όλοι το ίδιο λέμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.