ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχονται μεγάλες εκπτώσεις στα διαρκείας!

Οι «πράσινοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε γενναίες ανατιμήσεις (προς τα κάτω) όσον αφορά τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Έρχονται μεγάλες εκπτώσεις στα διαρκείας!

Οι προετοιμασίες για την υποδοχή της νέας σεζόν έχουν αρχίσει ήδη στους «πράσινους», οι οποίοι έχουν ως στόχο την επιστροφή όλο και περισσότερων φίλων της ομάδας στη Λεωφόρο.

Το «τριφύλλι» θέλει την όσο δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου του την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για τον λόγο αυτό ετοιμάζεται να ανακοινώσει μεγάλες εκπτώσεις στις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», οι τιμές αναμένεται να είναι έως και 40% χαμηλότερες σε κάποια πακέτα, δίνοντας το έναυσμα ώστε ο κόσμος να επανέλθει εκ νέου μαζικά στην ιστορική έδρα των «πρασίνων».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως υπολογίζεται, γύρω στα τέλη του Ιούνη θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις γύρω από το ζήτημα αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...