ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Πάμε στο ΣΕΦ για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Οι δηλώσεις του Κρις Σίνγκλετον λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Σίνγκλετον: «Πάμε στο ΣΕΦ για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ των «πρασίνων» στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στα δύο προηγούμενα ματς του Φαλήρου, τονίζοντας πως -πλέον- αυτό που έχουν να κάνουν οι «πράσινοι» είναι να πάρουν το «διπλό» στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνγκλετον:

Για τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση: «Ήταν ένα καλό ματς. Παίξαμε ως ομάδα για 40 λεπτά και στην επίθεση και στην άμυνα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Βγήκαμε στο παρκέ και παλέψαμε. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μπροστά μας. Δεν θέλαμε να πάμε σπίτια μας. Είχαμε την πλάτη μας κολλημένη στον τοίχο. Κάναμε αυτό που έπρεπε, πήγαμε τη σειρά σε Game 5. Πρέπει να πάμε εκεί τώρα και να τελειώσουμε τη δουλειά».

Για τους λόγους που οδήγησαν στη νίκη: «Δεν ξέρω αν ήμασταν πιο συνεπείς, αλλά θεωρώ ότι παίξαμε πιο πολύ μαζί, ως ομάδα. Αν ένας παίκτης έβγαινε για ένα κλέψιμο, ο άλλος βρισκόταν από πίσω του. Παίρναμε ριμπάουντ όλοι μαζί. Όλοι πάλεψαν, όλοι έπαιξαν έντονα. Αυτό μου άρεσε».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις έντονες λεκτικές αψιμαχίες μεταξύ των παικτών στο παρκέ: «Παλεύουμε για το πρωτάθλημα, ξέραμε ότι θα είναι έτσι. Ο καθένας που μπαίνει στο παρκέ θέλει να νικήσει για την τιμή της φανέλας που φοράει. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Για το επικείμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαμε πάρει τα πρώτα δύο ματς στο ΣΕΦ, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Χαίρομαι που τα καταφέραμε και επανακτήσαμε ένα μέρος της αυτοπεποίθησής μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να σουτάρουμε έτσι, με αυτόν τον τρόπο και να τα βάζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.