ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξανά στο προσκήνιο ο Κιβρακίδης

Η περίπτωση του Έλληνα μπακ του Ατρομήτου φαίνεται πως απασχολεί εκ νέου τον Παναθηναϊκό.

Ξανά στο προσκήνιο ο Κιβρακίδης

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «πρασίνων» εν όψει της νέας σεζόν περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση των δύο άκρων στην άμυνα και ένα από τα ονόματα που φέρεται πως απασχολεί το «τριφύλλι» είναι αυτό του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ του Ατρομήτου, το όνομα του οποίου έπαιξε και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, αρέσει στους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μία πρώτη, ανεπίσημη κρούση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Το κασέ του ποδοσφαιριστή βρίσκεται εντός των δυνατοτήτων του «τριφυλλιού» (250.000 ευρώ), ωστόσο το όποιο ενδιαφέρον φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.