ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο «Ιos 3on3» ο Διαμαντίδης!

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση.

Στο «Ιos 3on3» ο Διαμαντίδης!

Οι εγγραφές στο Ios3on3 Tournament ξεκίνησαν και μαζί ξεκινούν και οι ανακοινώσεις των μεγάλων ονομάτων που θα… παρελάσουν από το τουρνουά το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ένας από τους πρώτους που αποδέχθηκε το κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου για να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνεται από την Airpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Αγγαλιά Luxury Suites.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2005, ασημένιος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς στην Ιαπωνία, αρχηγός του Παναθηναϊκού επί σειρά ετών με τρία τρόπαια Ευρωλίγκας, εννιά πρωταθλήματα Ελλάδας και δέκα Κύπελλα θα επισκεφθεί την Ιο στηρίζοντας το νέο αυτό εγχείρημα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οπως δήλωσε ο «3D» στο ios3on3.gr: «Ερχομαι στην Ιο γιατί θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου τη νέα αυτή προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο το μπάσκετ. Μου αρέσει πολύ η ευκαιρία που θα έχω να βρεθώ σε ένα χώρο με πολλά νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και σίγουρα θα περάσουμε καλά».

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail: [email protected]

facebook: https://www.facebook.com/Ios-3on3-Tournament-1316466685106112/

twitter: https://twitter.com/ios3on3

και instagram: https://www.instagram.com/ios3on3/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...