ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα το πάρουμε»

Για τον Τζέιμς Γκιστ, ο Παναθηναϊκός οφείλει στον εαυτό του και στον κόσμο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία θα έρθει εάν η ομάδα παίξει αποφασιστικά στο ΣΕΦ.

Γκιστ: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα το πάρουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ στη «Real News»:

«Είμαστε πλέον στο τέλος της διαδρομής και οφείλουμε σε εμάς και στον κόσμο μας μια δυνατή εμφάνιση στην έδρα του αντιπάλου για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα επικρατήσει ο καλύτερος και εκείνος που θα βγάλει τον πιο πειστικό και αποτελεσματικό του εαυτό στο γήπεδο. Εϊμαστε προετοιμασμένοι για σκληρό ματς και αποφασισμένοι να μην χάσουμε λεπτό την αυτοσυγκέντρωση και την προσήλωσή μας στο πλάνο του προπονητή… Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και μπορούμε, θα τα καταφέρουμε, το πιστεύω απολύτως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.