ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με οδηγό την… πιο γλυκιά εξαίρεση! (vid)

Η ιστορία δείχνει ότι το Game 5 των τελικών καταλήγει στον γηπεδούχο, ωστόσο υπάρχει μία εξαίρεση σε αυτή τη λίστα. Πρόκειται για το αλησμόνητο «διπλό» του 1999!

Με οδηγό την... πιο γλυκιά εξαίρεση! (vid)

Η ώρα της κρίσης έφτασε! Απόψε, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη στο ΣΕΦ, η οποία θα δώσει σε «πράσινα» χέρια τον τίτλο του πρωταθλητή της σεζόν 2016/17 στη Basket League.

Πρακτικά, η αποστολή που καλούνται να φέρουν εις πέρας ο Τσάβι Πασκουάλ και οι καλαθοσφαιριστές του, διέπεται από υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά όταν στην εξίσωση μπαίνει το όνομα του Παναθηναϊκού, όλα είναι πιθανά.

Το αποψινό παιχνίδι έχει (άτυπα) χαρακτήρα νοκ-άουτ αναμέτρησης, καθώς ο νικητής σηκώνει την κούπα και ο ηττημένος φεύγει με άδεια χέρια. Οι «πράσινοι» όμως έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια, αλλά και φέτος, πως είναι πανέτοιμοι να κάνουν τη «ζημιά» στην έδρα του «αιωνίου», όπως συνέβη στον ημιτελικό Κυπέλλου (67-77).

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, από… ιστορικής άποψης, το «παρελθόν» των Game 5 θεωρητικά θα βάραινε το «τριφύλλι», καθώς τις 11 φορές που οι τελικοί πήγαν στο τελευταίο ματς, ο γηπεδούχος πανηγύρισε τις 10. Εκτός μίας εξαίρεσης, όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «σπάσει» την έδρα του Ολυμπιακού (53-62) το 1999. Ένα ματς που αναμένεται να αποτελέσει οδηγό για την ομάδα του Πασκουάλ.

Όπως ανέφεραν άλλωστε δύο από τους πρωταγωνιστές εκείνης της βραδιάς (Μποντίρογκα, Κοχ), το «τριφύλλι» μπορεί να επαναλάβει το μάγκικο «διπλό» του 1999!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.