ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πανηγυρική φωτογραφία του Μπεργκ από τα αποδυτήρια της Σουηδίας (pic)

Ο «King Marcus» μας μετέφερε το κλίμα από τα επινίκια των Σουηδών μετά το 2-1 επί της Γαλλίας.

Η πανηγυρική φωτογραφία του Μπεργκ από τα αποδυτήρια της Σουηδίας (pic)

Στόχος επετεύχθη για τους Σουηδούς, οι οποίοι με… buzzer beater γκολ του Τοϊβόνεν από τη σέντρα στο 94ο λεπτό, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Γάλλων στη Σόλνα (2-1) και να την προσπεράσουν στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μάρκους Μπεργκ ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του στα αποδυτήρια, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γαλλίας.

🇸🇪 SQUAD on 🔥

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.