Μπάσκετ

Πρόταση “μαμούθ” σε Ντέιβιντ Μπλατ

Πρόταση “μαμούθ” σε Ντέιβιντ Μπλατ

Είναι πολλά τα λεφτά Ντέιβιντ...

Γυ και ύδωρ… πρσφέρει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον Ντέιβιντ Μπλατ, προκειμένου να ξανακαθίσει στον πάγκο της από την επόμενη σεζόν. Η “ομάδα του Λαού”, προσφέρει στον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό γύρω στα 4εκ. δολάρια για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ωστόσο όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ του εξωτερικού, η διορία της πρότασης της Μακάμπι, λήγει αύριο, με τους ιθύνοντες των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης να περιμένουν την απάντηση από ώρα σε ώρα, κάτι που αν δε συμβεί τελικά, θα τους αναγκάσει να στραφούν σε άλλες λύσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version