ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Δώρο το πρωτάθλημα στον “αιώνιο” αρχηγό! (Pics)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, γίνεται 43, ανήμερα του 5ου τελικού και η ομάδα θέλει να του κάνει το καλύτερο δώρο. Την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος!

Δώρο το πρωτάθλημα στον

Ο “αιώνια πιστός” Φραγκίσκος Αλβέρτης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του (11/6/74), γίνεται 43 και κατεβαίνει… στο ΣΕΦ με την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του, σηκώνοντας μία ακόμα κούπα.

Ο Φράγκι, βρίσκεται στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, από το 1990, υπήρξε για πολλά χρόνια ο αρχηγός της ομάδας, ενώ έχει διατελέσει προπονητής και φυσικά τιμ μάνατζερ. Συνολικά έχει κατακτήσει έξι Ευρωπαϊκά, 15 πρωταθλήματα και 13 κύπελλα (απ’ όλες τις θέσεις που υπηρέτησε και υπηρετεί το σύλλογο), αριθμοί που ζαλίζουν και δύσκολα θα ξεπεραστούν στο μέλλον.

Ο Αλβέρτης είναι ο τελευταίος προπονητής που πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (2014) και θέλει απόψε η ομάδα του να επιστρέψει στο θρόνο της.

Το panathinaikos24.gr, εύχεται στον τεράστιο Φραγκίσκο, χρόνια πολλά και πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE