ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: “Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο”

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, αναφέρθηκε στον τελικό των τελικών, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου.

Βόβορας:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα του OTE Sport 4:

 «Το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι ματς-τίτλος. Μικρές λεπτομέρειες θα το κρίνουν. Δέκατο παιχνίδι των δύο ομάδων, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Το ριμπάουντ και ο έλεγχος του ρυθμού είναι σημαντικά στοιχεία για την έκβαση του αγώνα».

Για την κούραση: «Αυτού του είδους τα παιχνίδια, δεν εμπεριέχουν τη λέξη κούραση. Όλοι σκέφτονται κάθε φάση. Είναι μία σεζόν με πολλά παιχνίδια, αλλά αυτός ο παράγοντας δεν ισχύει πλέον για καμία ομάδα. Είναι σημαντικό οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο να ανεβάζουν τον ρυθμό. Η άμυνα είναι καθοριστική και θα είναι κλειδί ποιος θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στην άμυνα».

Για τις διαφορές των περσινών τελικών με τους φετινούς: «Πέρσι έγιναν πάρα πολλά μπρέικ και στις δύο έδρες. Φέτος οι ομάδες έχουν κρατήσει τις έδρες τους. Για μικρές λεπτομέρειες δεν κάναμε τουλάχιστον ένα μπρέικ. Οι παίκτες είναι μαχητές και το θέλουμε πολύ. Όλοι το προσπαθήσαμε κι έχουν φτάσει σ’ ένα ματς που θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...