ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνόδευσαν τον Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απάντησαν στην ευγενική κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο ΟΑΚΑ, συνοδέυοντάς τον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συνόδευσαν τον Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Μία ακόμα όμορφη κίνηση από τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων, αφού μετά την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να συνοδεύσει τους αδερφούς Αγγελόπουλους στον πάγκο του Ολυμπιακού στον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ, οι ισχυροί άνδρες των Πειραιωτών, απάντησαν, συνοδεύοντας με τη σειρά τους τον κ. Γιαννακόπουλο στον πράσινο πάγκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...