ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακοπή στη Γενική Συνέλευση – Ελπίδα για νέα διοίκηση!

Τα μέλη του Ερασιτέχη Παναθηναϊκού αποφάσισαν να δώσουν μια εξτρά παράταση μιας εβδομάδας, προκειμένου να συνεχιστούν οι επαφές και να γλιτώσει ο Σύλλλογος το Πρωτοδικείο.

Διακοπή στη Γενική Συνέλευση - Ελπίδα για νέα διοίκηση!

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς διακοπή υπήρξε και στην πρώτη Γενική Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας.

Αρχικά, ο Δημήτρης Μπαλτάκος τόνισε: «Μας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι που θέλουν να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο και να αναλάβουν. Δεν σχετίζονται με εμένα η με κάποιον με κανένα τρόπο. Συνεπώς δεν θα είμαστε εμείς, ούτε σχετίζονται με εμάς. Μας έχουν ζητήσει να μην τα πούμε τα ονόματα και ζήτησαν μία εβδομάδα καιρό, μήπως και τα καταφέρουν. Προτείνω να τους δώσουμε μία εβδομάδα».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Ναι ίσως τους γνωρίζετε. Αν ερχόταν κάποιος που δεν ήταν μέλος και ήσασταν μέλος του ΠΑΟ πριν 5 χρόνια, Αν αυτό θεωρούσαμε ότι έχει κύρος και δεν είναι κάποιος τυχαίος θα μπορούσαμε να συζητήσουμε το τυπικό. Δεν έχουν μιλήσει μαζί μου αλλά με άλλους ανθρώπους του Δ.Σ. Ο άνθρωπος που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον δεν λέει ποιος είναι όχι γιατί φοβάται αλλά γιατί δεν έχει τα άτομα. Έχει μαζέψει π.χ. έξι και όχι δώδεκα άτομα. Έχει μαζέψει ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί. Με την ΚΑΕ έχουν καλή σχέση νομίζω οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Χωρίς να υπονοώ όμως κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι έχουν κάποια αρνητική σχέση με την ΠΑΕ».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ψηφίστηκε από όλα τα μέλη η διακοπή και η συνέχεια της Γ.Σ. την άλλη εβδομάδα στον Τάφο του Ινδού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...