ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΠΡΑΣΙΝΗ» ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ

Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει! Αποθέωση από 20.000 οπαδούς! (pics & vid)

«Παράνοια» από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Έφτασε στις 01:40 η αποστολή, αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο, οι οποίοι έχουν κάνει τη νύχτα... μέρα!

Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει! Αποθέωση από 20.000 οπαδούς! (pics & vid)

Στο «πόδι» όλη η Αθήνα για τον Παναθηναϊκό!

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ετοίμασαν μία ανεπανάληπτη υποδοχή στον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του, που όμοιά της δύσκολα έχει υπάρξει στα χρονικά!

Περίπου 20. 000 οπαδοί της ομάδας έλαβαν θέση στα πέριξ του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αναμένοντας την άφιξη της «πράσινης» αποστολής από το ΣΕΦ, ετοιμάζοντας αποθεωτική υποδοχή στους θριαμβευτές του «τριφυλλιού».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τις 01:40, η αποστολή των «πρασίνων» αφίχθη στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος, με το που αντιλήφθηκε την παρουσία του πούλμαν ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η νύχτα έγινε… μέρα καθώς άναψαν δεκάδες καπνογόνα, ενώ ο κόσμος περικύκλωσε το πούλμαν του θριάμβου, προκαλώντας τον θαυμασμό των καλαθοσφαιριστών της ομάδας που κοιτούσαν αποσβολωμένοι τον… πανικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.